Με επιτυχία ολοκληρώθηκε και φέτος το πρόγραμμα του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) του ΔΗΜΟΥ ΠΡΕΣΠΩΝ 2021-2022, με φορέα υλοποίησης την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Πρεσπών.

ΚΔΑΠ ΔΗΜΟΥ ΠΡΕΣΠΩΝ

 

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε και φέτος το πρόγραμμα του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) του ΔΗΜΟΥ ΠΡΕΣΠΩΝ 2021-2022, με φορέα υλοποίησης την  Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Πρεσπών.

 

Η χρονιά έκλεισε με τραγούδι, χορό, γυμναστικές επιδείξεις και παιχνίδι στα πλαίσια της αποχαιρετιστήριας εκδήλωσης, η οποία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 28 Ιουλίου του 2022 στις ολοκληρωμένες και άρτιες εγκαταστάσεις του ΚΔΑΠ ΔΗΜΟΥ ΠΡΕΣΠΩΝ στον Άγιο Γερμανό.

Τα παιδιά έφυγαν για τις καλοκαιρινές του διακοπές με τις καλύτερες εντυπώσεις και την υπόσχεση ότι από 1η Σεπτέμβρη θα ανταμώσουν ξανά με όρεξη για να ταξιδέψουν μαζί με τους έμπειρους και εξειδικευμένους εκπαιδευτικούς μας στη γνώση και στη διασκέδαση.

Ευχαριστούμε όλους τους γονείς για την στήριξη τους, το μεγάλο ενδιαφέρον και την εμπιστοσύνη τους στις υπηρεσίες του  ΚΔΑΠ ΠΡΕΣΠΩΝ και τους προτρέπουμε να συνδράμουν με τις εγγραφές τους ώστε να καλυφθεί άμεσα η δυναμικότητα των δομών για το νέο Πρόγραμμα 2022-2023.

 

 

TOP