Παρουσίαση της προκαταρκτικής πρότασης αναθεώρησης του ρυμοτομικού σχεδίου Αγ. Γερμανού Πρεσπών και έναρξη περιόδου ενστάσεων

Παρουσίαση της προκαταρκτικής πρότασης αναθεώρησης του ρυμοτομικού σχεδίου Αγ. Γερμανού Πρεσπών και έναρξη περιόδου ενστάσεων

Ανάρτηση Α' Σταδίου Μελέτης Τροποποίησης Ρυμοτομικού Σχεδίου Οικισμού Αγίου Γερμανού Δήμου Πρεσπών

Παρουσιάστηκε την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου στο Δημαρχείο Πρεσπών η τοπογραφική – κτηματολογική αποτύπωσης του οικισμού του Αγίου Γερμανού Πρεσπών καθώς επίσης και το Α' Στάδιο της Πολεοδομικής Μελέτης από τα στελέχη της μελετητικής ομάδας της Αναπτυξιακής Δυτικής Μακεδονίας (ΑΝΚΟ). 

Μετά την παρουσίαση της μελέτης  ακολουθεί η περίοδος υποβολής ενστάσεων-προτάσεων που θα διαρκέσει τρεις εβδομάδες. 

Η μελέτη που εκπονείται έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου (www.prespes.gr) και θα βρίσκεται επίσης αναρτημένη στην κοινότητα του Αγίου Γερμανού για τρεις εβδομάδες, ενώ από την ερχόμενη Τρίτη στο γραφείο της Κοινότητας θα βρίσκεται μηχανικός που θα εξηγεί την μελέτη και θα απαντά σε απορίες των ιδιοκτητών καθημερινά από τις 11 το πρωϊ μέχρι τις 3 το μεσημέρι. 

Θα υπάρχει επίσης διαθέσιμη στους πολίτες φόρμα υποβολής ενστάσεων, που μπορούν να γίνονται με φυσική παρουσία στην  κοινότητα Αγίου Γερμανού ή στο Δήμο Πρεσπών ή επίσης και ηλεκτρονικά. 

TOP