ΘEΡΙΝΟ ΩΡΑΡΙΟ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ

ΘEΡΙΝΟ ΩΡΑΡΙΟ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ


ΔΕΥΤΕΡΑ: ΚΛΕΙΣΤΑ

ΤΡΙΤΗ:ΚΛΕΙΣΤΑ

ΤΕΤΑΡΤΗ:16:00-20:00

ΠΕΜΠΤΗ:17:00-21:00

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: 16:00-22:00

ΣΑΒΒΑΤΟ: 16:00-22:00

ΚΥΡΙΑΚΗ:ΚΛΕΙΣΤΑ

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΡΙΝΟ ΚΔΑΠ ΔΗΜΟΥ ΠΡΕΣΠΩΝ 2022-2023

 

 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΡΙΝΟ ΚΔΑΠ ΔΗΜΟΥ ΠΡΕΣΠΩΝ 2022-2023
 
       
α/α ΔΕΥΤΕΡΑ -ΤΡΙΤΗ - ΤΕΤΑΡΤΗ - ΠΕΜΠΤΗ  
       
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  
1 ΨΑΡΑΔΕΣ 9:00 πμ  
ΠΥΛΗ 9:15 πμ  
ΑΓΙΟΣ ΑΧΙΛΛΕΙΟΣ 9:20 πμ  
ΛΑΙΜΟΣ 9:30 πμ  
ΑΓΙΟΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ 9:35 πμ  
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  
2 ΚΑΛΛΙΘΕΑ 10:00 πμ  
ΛΕΥΚΩΝΑΣ 10:05 πμ  
ΠΛΑΤΥ 10:10 πμ  
ΑΓΙΟΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ 10:20 πμ  
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ  
3 ΑΓΙΟΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ 12:45 μμ  
ΛΑΙΜΟΣ 12:50 μμ  
ΑΓΙΟΣ ΑΧΙΛΛΕΙΟΣ 1:00 πμ  
ΠΥΛΗ 1:05 πμ  
ΨΑΡΑΔΕΣ 1:15 μμ  
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ  
4 ΑΓΙΟΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ 1:45 μμ  
ΠΛΑΤΥ 1:55 μμ  
ΛΕΥΚΩΝΑΣ 2:00 μμ  
ΚΑΛΛΙΘΕΑ 2:05 μμ  
       
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Με την επιφύλαξη για τυχόν αλλαγές στα δρομολόγια και στην ώρα διέλευσης των λεωφορείων από τους οριζόμενους σταθμούς, οι οποίες θα εξαρτηθούν από τις ιδιαίτερες περιπτώσεις που ίσως παρουσιαστούν.  
   
   
   

ΕΣΠΑ Παιδικός Σταθμός και ΚΔΑΠ ΔΗΜΟΥ ΠΡΕΣΠΩΝ 2022 – 2023: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις ΕΕΤΑΑ - αφορά μητέρες του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, μαζί με τα σχετικά έντυπα αίτηση & πρόσκληση της ΕΕΤΑΑ

ΕΣΠΑ Παιδικός Σταθμός και ΚΔΑΠ ΔΗΜΟΥ ΠΡΕΣΠΩΝ 2022 – 2023: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις ΕΕΤΑΑ - αφορά μητέρες του ιδιωτικού και δημοσίου τομέα

 

Ο Δήμος Πρεσπών και η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Πρεσπών ανακοινώνουν ότι ξεκίνησε η υποβολή των αιτήσεων για εγγραφή στον Παιδικό Σταθμό Λαιμού και στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (Κ.Δ.Α.Π.) Δήμου Πρεσπών, μέσω της επιχορηγούμενης δράσης «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για την πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης» για το σχολικό έτος 2022-2023.
Οι ενδιαφερόμενοι δικαιούχοι (Μητέρες παιδιών, εφήβων, άτομα (γυναίκες και άνδρες) στα οποία έχει παραχωρηθεί με δικαστική απόφαση η επιμέλεια των παιδιών ή και άνδρες που βρίσκονται σε χηρεία, άτομα (γυναίκες και άνδρες), τα οποία έχουν οριστεί δικαστικοί συμπαραστάτες ή ασκούν επιμέλεια του συμπαραστατούμενου με δικαστική απόφαση) μπορούν να υποβάλλουν την αίτηση τους μόνο ηλεκτρονικά, μέσω της ειδικής εφαρμογής στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. (www.eetaa.gr paidikoi.eetaa.gr- https://aitisi.eetaa.gr/home) κάνοντας χρήση των κωδικών-διαπιστευτηρίων Taxisnet .

Οι εγγραφές ξεκινάμε από σήμερα Τρίτη 2 Αυγούστου έως και την Παρασκευή 12 Αυγούστου.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν α) ο γονέας παιδιού βρεφικής, προσχολικής, σχολικής ηλικίας, εφήβου και ατόμου με αναπηρία, β) άτομο, το οποίο έχει με δικαστική απόφαση την επιμέλεια του παιδιού, γ)άτομο, το οποίο έχει οριστεί δικαστικός συμπαραστάτης ή ασκεί επιμέλεια του συμπαραστατούμενου με δικαστική απόφαση ,ή έχει τη φροντίδα του ατόμου με αναπηρία ή είναι ανάδοχος γονέας με ενεργή αναδοχή στο Εθνικό Μητρώο Εγκεκριμένων Αναδοχών, ενώ κριτήρια επιλογής είναι η οικογενειακή, οικονομική κατάσταση (οικογενειακό εισόδημα) και η κατάσταση απασχόλησης. Εξαιρούνται των ανωτέρω περιορισμών (ύψος οικογενειακού εισοδήματος, κατάσταση απασχόλησης και οικογενειακής κατάστασης) τα προς φιλοξενία ΑμεΑ. Οι ενδιαφερόμενες/οι εφόσον επιλεγούν, λαμβάνουν «Αξία Τοποθέτησης» (voucher) προκειμένου οι ίδιες/οι να επιλέξουν το Φορέα/Δομή που επιθυμούν να φιλοξενηθεί το τέκνο τους.

Η δράση υλοποιείται μέσα από ετήσιο κύκλο Πρόσκλησης, μέγιστης διάρκειας 11 μηνών, που αντιστοιχεί στο σχολικό έτος 2022-2023 (από την 1η Σεπτεμβρίου 2022 έως την 31η Ιουλίου 2023).

Για Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέστε στα τηλ: 23853-51315-318

 

PDF 5       ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

 

PDF 5       ΑΙΤΗΣΗ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε και φέτος το πρόγραμμα του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) του ΔΗΜΟΥ ΠΡΕΣΠΩΝ 2021-2022, με φορέα υλοποίησης την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Πρεσπών.

ΚΔΑΠ ΔΗΜΟΥ ΠΡΕΣΠΩΝ

 

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε και φέτος το πρόγραμμα του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) του ΔΗΜΟΥ ΠΡΕΣΠΩΝ 2021-2022, με φορέα υλοποίησης την  Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Πρεσπών.

 

Η χρονιά έκλεισε με τραγούδι, χορό, γυμναστικές επιδείξεις και παιχνίδι στα πλαίσια της αποχαιρετιστήριας εκδήλωσης, η οποία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 28 Ιουλίου του 2022 στις ολοκληρωμένες και άρτιες εγκαταστάσεις του ΚΔΑΠ ΔΗΜΟΥ ΠΡΕΣΠΩΝ στον Άγιο Γερμανό.

Τα παιδιά έφυγαν για τις καλοκαιρινές του διακοπές με τις καλύτερες εντυπώσεις και την υπόσχεση ότι από 1η Σεπτέμβρη θα ανταμώσουν ξανά με όρεξη για να ταξιδέψουν μαζί με τους έμπειρους και εξειδικευμένους εκπαιδευτικούς μας στη γνώση και στη διασκέδαση.

Ευχαριστούμε όλους τους γονείς για την στήριξη τους, το μεγάλο ενδιαφέρον και την εμπιστοσύνη τους στις υπηρεσίες του  ΚΔΑΠ ΠΡΕΣΠΩΝ και τους προτρέπουμε να συνδράμουν με τις εγγραφές τους ώστε να καλυφθεί άμεσα η δυναμικότητα των δομών για το νέο Πρόγραμμα 2022-2023.

 

 

Διενέργεια ενημέρωσης & εξέτασης παθήσεων Θυρεοειδούς αδένα. Περιφερειακό Ιατρείο Λευκώνας 20-21 Νοεμβρίου 2021

Ο Δήμος Πρεσπών χαιρετίζει την πρωτοβουλια της Ελληνικής Ενδοκρινολογικής Εταιρείας για την κοινωνική της ευαισθησία της προς τον άνθρωπο  Ραντεβού  για εξετάσεις  το διήμερο  20   και 21 Νοεμβρίου στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Λευκωνα στο τηλ 2385046284

 

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΘΥΡΟΕΙΔΟΥΣ 20 11 2021

Παραλία Θεσσαλονίκης. Εκδήλωση με τοπικά εδέσματα την Μπάντα της Φλώρινας και τους Λυγκηστές.

Την Κυριακή, 14 Νοεμβρίου 2021, από 12:30 έως 14:00, ο Δήμος Πρεσπών ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη και παρουσιάζει το μοναδικό προορισμό των Πρεσπών μαζί με τα προϊόντα του στην παραλία της Θεσσαλονίκης, κοντά στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου.
Φασόλια Πρεσπών, πιπεριές, παραδοσιακή μουσική με την Μπάντα της Φλώρινας και μέλη του γνωστού χορευτικού συγκροτήματος «Λυγκηστές» πλαισιώνουν μία εκδήλωση προβολής και ενημέρωσης για τo πολιτισμικό απόθεμα και το τουριστικό προϊόν των Πρεσπών και, φυσικά, προβολής των τοπικών μας προϊόντων.
Στην εκδήλωση συμμετέχει η Ένωση Τουριστικών και Συναφών Δραστηριοτήτων Δήμου Πρεσπών. 
Η δράση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του διασυνοριακού έργου HOLYWATER που ενταγμένο στο πρόγραμμα Interreg CBC Ελλάδα – Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας, με επικεφαλής εταίρο τον Δήμο Πρεσπών και εταίρους τον Δήμο Resen, το Μουσείο Bitola, την Εφορεία Αρχαιοτήτων Φλώρινας και την Εταιρία Προστασίας Πρεσπών.
 

thespres sf

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΡΕΣΠΩΝ

 KEDP1

 

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Πρεσπών, στα πλαίσια του εγκεκριμένου έργου «Green-Inter-e-Mobility» που χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα INTERREG-IPA CBC GREECE -REPUBLIC OF NORTH MACEDONIA 2014-2020 την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021, υπέγραψε με την εταιρία RENEL ΙΚΕ, σύμβαση για την προμήθεια Φωτοβολταϊκού Σταθμού αξίας 44.260,00 (χωρίς ΦΠΑ 24%).

Η προμήθεια και κατασκευή του Φωτοβολταϊκού Σταθμού ακολουθεί την προμήθεια των ηλεκτρικών οχημάτων, το ένα εκ των οποίων έχει ήδη παραληφθεί και αξιοποιείται από τη ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ του Δήμου Πρεσπών και θα παράγουν την απαιτούμενη ηλεκτρική ενέργεια ώστε η χρήση των οχημάτων να μην προκαλεί εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου.

Τα ηλεκτρικά οχήματα θα αξιοποιηθούν από την ΚΕΔ Πρεσπών, στην εξυπηρέτηση μετακίνησης των μαθητών, ηλικιωμένων αλλά και γενικότερα των δημοτών εντός αλλά και εκτός των ορίων του Δήμου Πρεσπών και ενσωματώνεται στον απώτερο σκοπό μετατροπής της Πρέσπας σε «Πράσινο Δήμο» με παροχή δημόσιων και δημοτικών υπηρεσιών πρώτης ποιότητας με μηδενικό ανθρακικό αποτύπωμα.

Εταίροι του προγράμματος είναι:

 • Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας
 • Δήμος Μπίτολα (Β.Μακεδονία)
 • Δήμος Ρέσεν (Β.Μακεδονία)
 • Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Πρεσπών
 • Δήμος Φλώρινας
 • Πανεπιστήμιο Πατρών

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

 

 

 

Υπογραφή σύμβασης

 

 

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Πρεσπών, στα πλαίσια του εγκεκριμένου έργου «Green-Inter-e-Mobility» υπέγραψε σύμβαση για την προμήθεια δύο αμιγώς ηλεκτροκίνητων οχημάτων, ενός επιβατικού ΙΧ 5 θέσεων (utility car) και ενός 9θέσιου επιβατικού ΙΧ

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Πρεσπών, στα πλαίσια του εγκεκριμένου έργου «Green-Inter-e-Mobility» που χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα INTERREG-IPA CBC GREECE -REPUBLIC OF NORTH MACEDONIA 2014-2020 την Παρασκευή 27 Αυγούστου 2021, υπέγραψε με την εταιρία Κ.ΓΚΑΡΤΖΟΝΙΚΑΣ ΑΕΒΒΕ, σύμβαση για την προμήθεια δύο αμιγώς ηλεκτροκίνητων οχημάτων, ενός επιβατικού ΙΧ πέντε θέσεων (utility car) και ενός 9θέσιου επιβατικού ΙΧ αξίας 99745,60€. Οι προδιαγραφές των οχημάτων καθορίστηκαν από μελέτη που εκπόνησε το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας που είναι και ο επικεφαλής εταίρος του έργου.

Εταίροι του προγράμματος είναι:

 • Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας
 • Δήμος Μπίτολα (Βόρεια Μακεδονία)
 • Δήμος Ρέσεν (Βόρεια Μακεδονία)
 • Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Πρεσπών
 • Δήμος Φλώρινας
 • Πανεπιστήμιο Πατρών

Το επόμενο διάστημα αναμένεται να υπογραφεί και η σύμβαση για την προμήθεια φορτιστών και συστήματος φωτοβολταϊκών που θα παράγουν την απαιτούμενη ηλεκτρική ενέργεια ώστε, τελικά, η χρήση των οχημάτων αυτών να προκαλεί σχεδόν μηδενικές εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου. 

Τα ηλεκτρικά οχήματα θα αξιοποιηθούν από την ΚΕΔ Πρεσπών, στην εξυπηρέτηση αναγκών των μαθητών, ηλικιωμένων αλλά και γενικότερα των δημοτών εντός αλλά και εκτός των ορίων του Δήμου Πρεσπών και ενσωματώνεται στον απώτερο σκοπό μετατροπής της Πρέσπας σε «Πράσινο Δήμο» με παροχή δημόσιων και δημοτικών υπηρεσιών πρώτης ποιότητας με μηδενικό ανθρακικό αποτύπωμα.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ 

 

Ηλεκτρικά οχήματα ΚΕΔ Πρεσπών

 

ΣΟΧ 1-2021. Η Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Πρεσπών ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 2 ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή άλλων περιοδικών ή πρόσκαιρων αναγκών. Καταληκτική ημερομηνία αιτήσεων: 6/7/2021

PDF 5            ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΣΟΧ 1/2021

 

PDF 5            ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ 1/2021

 

WORD1         ΑΙΤΗΣΗ - ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ 

 

Καταληκτική ημερομηνία αιτήσεων: ΤΡΙΤΗ  06-07-2021 κατατεθειμένες με αριθμό πρωτοκόλλου στην υπηρεσία της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Πρεσπών.

 

 

 

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ 2/2021. Προκήρυξη Συνοπτικού Διαγωνισμού για την επιλογή οικονομικού φορέα για την προμήθεια με τίτλο: «Προμήθεια φωτοβολταϊκού σταθμού για την πράξη "Green Inter-e-Mobility"

PDF 5            ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ 2/2021

 

PDF 5            ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ 2/2021

 

PDF 5            ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ 

 

PDF 5            ΑΠΟΦΑΣΗ

 

PDF 5            ΜΕΛΕΤΗ

 

WORD1         ΤΕΥΔ 

 

WORD1         ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΟΡΦΩΣΗΣ

 

WORD1         ΕΝΤΥΠΟ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

 

WORD1         ΕΝΤΥΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ 1/2021. Ηλεκτρονικός δημόσιος ανοικτός διαγωνισμός κάτω των ορίων, για την προμήθεια « Προμήθεια ηλεκτρικών οχημάτων της πράξης Green- inter-e-Mobility », Συνολικού προϋπολογισμού εκατό χιλιάδων ευρώ (100.000,00 €) με Φ.Π.Α.

PDF 5            ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ 1/2021

 

PDF 5            ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ 1/2021

 

PDF 5            ΑΠΟΦΑΣΗ

 

PDF 5            ΜΕΛΕΤΗ

 

WORD1         ΤΕΥΔ 

 

WORD1         ΦΥΛΛΟ ΣΥΜΟΡΦΩΣΗΣ_ΙΧ 5 ΘΕΣΕΩΝ

 

WORD1         ΦΥΛΛΟ ΣΥΜΟΡΦΩΣΗΣ_ΙΧ 9 ΘΕΣΕΩΝ

Συναντήσεις του έργου «Ενσωμάτωση Πράσινης Κινητικότητας στις Πόλεις»

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν 2 διαδικτυακές συναντήσεις του έργου «Ενσωμάτωση Πράσινης Κινητικότητας στις Πόλεις» με ακρωνύμιο  «Green-Inter-e-Mobility» στα πλαίσια του προγράμματος INTERREG-IPA CBC GREECE -REPUBLIC OF NORTH MACEDONIA 2014-2020 την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου και την Πέμπτη 04 Μαρτίου 2021, μεταξύ του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας (επικεφαλής εταίρος), της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Πρεσπών καθώς και εκπροσώπου του ΔΕΔΔΗΕ.

Στις δύο συναντήσεις, συζητήθηκε αναλυτικά η πορεία του έργου μέχρι σήμερα, αλλά και οι δράσεις που θα ακολουθήσουν και απαιτούνται για την επίτευξη των στόχων της πράξης.  

Αντικείμενο του Green Inter-e-mobility είναι η αντιμετώπιση αναγκών μετακίνησης ειδικών πληθυσμών με μηδενικές εκπομπές ρύπων και Αερίων του θερμοκηπίου. . Η πράξη περιλαμβάνει την προμήθεια, λειτουργία και βέλτιστη χρήση με τη βοήθεια ευφυών συστημάτων μεταφορών, τεσσάρων ηλεκτρικών λεωφορείων και τεσσάρων ηλεκτρικών οχημάτων για τις ανάγκες μετακίνησης μαθητών, ηλικιωμένων κ.λ.π. στους Δήμους Φλώρινας και Πρεσπών, Μπίτολα και Ρέσεν. Παράλληλα, θα δημιουργηθούν 4 σταθμοί φόρτισης στους 4 Δήμους, για τις ανάγκες των παραπάνω ηλεκτρικών οχημάτων που θα τροφοδοτούνται με ηλεκτρική ενέργεια από ισάριθμους φωτοβολταϊκούς σταθμούς.

Στο πρόγραμμα συμμετέχει και το τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών, το οποίο συντάσσει τις σχετικές συγκοινωνιακές μελέτες για την κάλυψη on-demand μεταφορικών αναγκών ειδικών ομάδων πολιτών (παιδιών, ηλικιωμένων κλπ ) σε κάθε Δήμο, ανάλογα με τις γεωγραφικές και δημογραφικές ιδιαιτερότητες του καθενός.

Εταίροι του προγράμματος είναι:

 • Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας (επικεφαλής εταίρος)
 • Δήμος Μπίτολα (Β.Μακεδονία)
 • Δήμος Ρέσεν (Β.Μακεδονία)
 • Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Πρεσπών
 • Δήμος Φλώρινας
 • Πανεπιστήμιο Πατρών

Το έργο αποτελεί μέρος της προσπάθειας του Δήμου Πρεσπών για την καθιέρωση δημόσιων υπηρεσιών μετακίνησης στον Δήμο που σήμερα καλύπτονταν σποραδικά ώστε και μετά τη λήξη του προγράμματος, οι μαθητές, ηλικιωμένοι αλλά και γενικότερα οι δημότες να εξυπηρετούνται όσον αφορά τις μετακινήσεις τους εντός αλλά και εκτός των ορίων του Δήμου και ενσωματώνεται στον απώτερο σκοπό μετατροπής της Πρέσπας σε «Πράσινο Δήμο» με παροχή δημόσιων και δημοτικών υπηρεσιών πρώτης ποιότητας με μηδενικό ανθρακικό αποτύπωμα.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ 

 

PDF 5         ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

20210225 102722

 

Ευχές

Ο Πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Πρεσπών και το προσωπικό της σας εύχονται Χρόνια Πολλά γεμάτα αισιοδοξία και ελπίδα.

Ευχόμαστε να ξεπεραστούν σύντομα οι δυσκολίες που περάσαμε φέτος και όλοι μαζί το 2021 να κοιτάξουμε το μέλλον με αισιοδοξία, , ανάπτυξη, δημιουργία, χαμόγελα και πάνω από όλα την υγεία μας.

XRONIA POLLA

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΒΙΒΛΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΠΡΕΣΠΩΝ

Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών(Κ.Δ.Α.Π) Αγίου Γερμανού. Νέο Καλοκαιρινό Ωράριο

ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Πρεσπών ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ότι καταληκτικη ημερομηνία για την προκύρηξη ΣΟΧ 1/2020 είναι η Δευτέρα 16-03-2020.

PDF2      Διαβάστε την ΣΟΧ 1/2020

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Πρεσπών ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ την υπ' αριθμ. ΣΟΧ 1/2020 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

PDF2      Διαβάστε την ΣΟΧ 1/2020

ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΠΡΕΣΠΩΝ. ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΩΡΑΡΙΟ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ

BIBLIOTHIKI XEIMERINO ORARIO

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΟΧ 2 / 2019. Για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής με ωριαία αποζημίωση, για την υλοποίηση των Προγραμμάτων «Άθλησης για Όλους» περιόδου 2019- 2020. ΠΡΟΣΟΧΗ καταληκτική ημερομηνία είναι η Δευτέρα 13-01-2020

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Πρεσπών, που εδρεύει στο Λαιμό Πρεσπών
ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ
Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας έως εφτά (7) μηνών (από την υπογραφή της σύμβασης έως και 31/07/2020), συνολικά εννιά (9) ατόμων Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής με ωριαία αποζημίωση, για την υλοποίηση των Προγραμμάτων «Άθλησης για Όλους» περιόδου 2019- 2020 της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Πρεσπών, που εδρεύει στο Λαιμό Φλώρινας, και συγκεκριμένα τις εξής ειδικότητες και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων, με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα:

PDF2  Διαβάστε την Περίληψη της Ανακοίνωσης
 
PDF2  Διαβάστε την ΣΟΧ 2 /2019
 
PDF2  Αίτηση

Κατά την 10η & 11η Ιουνίου 2019, ημέρες Δευτέρα & Τρίτη το ΚΔΑΠ & η Δημοτική Βιβλιοθήκη του Δήμου Πρεσπών δε θα λειτουργήσουν λόγω εκτέλεσης εργασιών.

ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΠΡΕΣΠΩΝ

 

Λαιμός Πρεσπών Λαιμός, 04/06/2019
Τ.Κ.: 53077 Άγ. Γερμανός
Τηλ.: 2385351318 - 51318
Fax: 2385051318
Email:This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

 

Κατά την 10η & 11η Ιουνίου 2019, ημέρες Δευτέρα & Τρίτη το ΚΔΑΠ & η Δημοτική Βιβλιοθήκη του Δήμου Πρεσπών δε θα λειτουργήσουν λόγω εκτέλεσης εργασιών.

 

 

Ο Πρόεδρος

Παναγιώτης Χρ. Πασχαλίδης

Νέο Εβδομαδιαίο πρόγραμμα δρομολογίων μαθητών - νέων για Πατουλίδειο και Δημοτική Βιβλιοθήκη.

 PROGRAMMA LEOFORIOU  Διαβάστε το πρόγραμμα των Δρομολογίων

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΚΔΑΠ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΤΟ ΚΔΑΠ ΑΓΙΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ 27 ΚΑΙ 28 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 3 ΚΑΙ 4 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ 9π.μ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 2μ.μ 

ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 7 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΙΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΌΝΙΑ ΣΑΣ ΕΎΧΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΌ ΤΟΥ ΚΔΑΠ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ (ΣΟΧ 1/2019) για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής με ωριαία αποζημίωση, για την υλοποίηση των Προγραμμάτων «Άθλησης για Όλους» περιόδου 2018- 2019

PDF2  Διαβάστε το Πλήρες Κείμενο
 
PDF2  Διαβάστε την Περίληψη
 
 
WORD1  Κατεβάστε την Αίτηση

Εβδομαδιαίο προσωρινό πρόγραμμα δρομολογίων μαθητών - νέων για Πατουλίδειο και Δημοτική Βιβλιοθήκη.

 PROGRAMMA LEOFORIOU  Διαβάστε το πρόγραμμα των Δρομολογίων

TOP